HTML

Cipzáros blog szubjektíven a bármiről

Friss topikok

  • Iepi: Touring BMW, régebbi de hibátlan. (2012.02.24. 10:27) Gyalogosok!
  • Halálosztó Babgulyás: teljesen úgy tűnik, te bünteted magad ezekkel az arcokkal... vagy csak ihletnek kellenek?:D (2012.02.20. 00:55) Alapmű?
  • Halálosztó Babgulyás: Lassan alkesz leszel...:) (2012.02.19. 21:41) ...édesanyád..?
  • Halálosztó Babgulyás: ez egész jó lett! :) (2012.02.19. 21:35) Farsangi szörnyűségek

Címkék

Síelni így kell, vagy nem

2012.02.13. 17:12 Iepi

Előrebocsátom: nem vagyok műlesiklóbajnok. Valódi lesiklásokat mutattunk be az erre fordított bő egy hétben. Néha seggen. Nem így kell? Mást mondtak..? Ők voltak hülyék...

Síelés, címszavakban, vagy ahogy sikerül, tehát.

Hol a kesztyűm, hol a bérlet, hol a sál, kesztyű le, sál fel, szemüveg fel, szemüveg még feljebb, kesztyű vissza. Sícipőbe belelép, bal nadrágszár beakad, páros lábbal dobbant, alsó szomszéd ordít, pofáraesést az utolsó pillanatban a fogas felborítása árán kivéd, káromkodik, sícipő fenn van. Síléceket vállra vesz, robotzsarusan kitotyog, hol a lift, lépcsőn, le, négy emeletet, ebben a cipőben, hülye vagy te, nincs az a pénz, szóval hol a lift? Lift odaér, becammogunk, remeg az egész, ha ez nem szakad le, akkor semmi, rohadt lécek, hogy szét kell csúszniuk, hurrá, lent vagyunk.

Ki az ajtón, le a lépcsőn, megmondtam, hogy ebben a cipőben ez szívás, lent vagyunk, megvagyunk, remek. Még ne csatold fel, parkolóban, hülye vagy te, menjünk át, ott a felvonó. Ez hova visz, hol a térkép, az a pálya jó lesz nekünk, mit rinyálsz, hogy mi, naneb*ssz, Bige, ez komoly? Most lesz először síléc a lábadon? Óafrancba, miért nem mondtad, nem tudtam, mit vállalok.

Ott a síoktató, oda menjél, ne rinyálj, nem bánt, nézd meg, milyen szép. Nem, én nem tudlak megtanítani, nem tudok én se, ne gyere a szöveggel, hogy aki nem tud, az tanítja! Menjél szépen, szőke pasi, zöld síruhában, jó lesz! Mit süketelsz, magyar az, beszélni is beszél szépen magyarul, ne vonyíts már. Itt ez a f*sza kis zöld pálya, én itt legangolok bemelegítésnek, te meg menjél oda, hódítsd meg, és kérd meg, hogy tanítson meg megállni meg kanyarodni, aztán majd a gyerekpályán leekézel valahogy, és beindul az egész. Nem hiszlek el, mi az, hogy "nem mehetek oda, mert jóképű, és nem égethetem magam azzal, hogy nem tudok síelni", kabbe, Bige, ez a dolga. Tudod, mi az égés? A hellókittis sapkád, sálad, kesztyűd és szemcsid. Az az égés.

Lécet felcsatol, cipőt becsatol, lesiklik az első hüttéig, lécet lecsatol, bemegy, kér egy rövidet, benyeli, kijön. Bige addigra ér oda a vállán cipelt léceivel, sírásra görbülő hellókittirózsaszínű szájjal. Ne sírj, baba, ne sírj, várjál egy picit. Lécet még nem csatol vissza, bemegy a hüttébe még egyszer, még egy rövid, leküld, kijön. Nem sírsz, Bige. Te itt síelni fogsz. Vagy valami olyasmit. Én meg beb*szni. Na ez viszont erősen sanszos.

Gyerekpálya, tárcsásfelvonó, lécet felcsatol, jó lesz az, eddig f*sza, nézd csak így kell, PÜFFFFF... Ereszd el ilyenkor! Semmi baj, segítek, csússzál, mutatom. Félreértesz, nem összeakasztani kell a léceket, csak éppen így. Ott azt most nagyon össze, mert amíg meg nem tanultál megállni, addig komolyabban neki se indulj. Így. Mutatom. Állj. Kerítés. Mindegy. Más is kidöntötte már, ez biztos. Na még egyszer, itt a tárcsás. Állsz. Adom. Ne billegj úgy, mintha te ittál volna, holott én ittam. Te nem ihatsz, amíg el nem tudsz siklani a hüttéig.

Na gyere szépen, mutatom, így, PÜFFFF, mit akarsz, a lábad se éri a földet, pláne mert ez hó, nem letört a cipő a lécről, csak a kötés oldott ki, ne azon szarakodj most, hogy vajon havas lett-e a nadrágod, sínadrág ez, nem valami halpikkelymintás kisestélyi, agyameldobom... Várjál egy kicsit. Laposüveg, nagy korty, kis, gyúlékony büfi, nagy levegő. Nem kapsz, amíg meg nem bírsz állni a léceiden. Na. Ez lesz a motivációd, Bige. Csússz le szépen oda az aljára, és rendesen állj meg, aztán csoszogj be a felvonó folyosójára, és gyere fel ide vele megint. Ha ez sikerül zakózás nélkül, nem bánom, ihatsz egy kortyot. Ez az. Ügyesen. Ahogy mutattam. Ügyes. Megy ez. Mit meg nem teszel egy korty TEÁÉRT, mert a flaskában amúgy az van... Semmi, semmi, jager van nálam, azért küzdesz! Leért. Felért. Itt a kortyod, ne köpd rám, ja, hát tea, mit hittél, pálinka? Nem, az nincs, jager is csak a hüttében, a felsőbe megyünk, küzdj meg érte, mehet? Ügyes, lassan, nem kell száguldani, meg kéne tudnod állni a pálya végén. Ez az, fog ez menni, sorakozz be, fogd meg, remek, haladunk fel, igen, a tábla azt jelezte, hogy itt kéne kiszállni, most szállj ki PÜFFFF, mindegy, fent vagy. Ott a hütte, ha le tudod oldani a léceidet, bejöhetsz inni.

Léceket leold, betotyog kikéri a két rövidet, kesztyűt lehúz. Sipákol. BEAKADT A KÖRMÖM A KESZTYŰBE ÉS LEJÖTT A STRASSZ AZ EGYIKRŐL. Az élet kemény, Bige. De már síeltél tíz percet. Egs!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cipzaros.blog.hu/api/trackback/id/tr654101921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása