HTML

Cipzáros blog szubjektíven a bármiről

Friss topikok

  • Iepi: Touring BMW, régebbi de hibátlan. (2012.02.24. 10:27) Gyalogosok!
  • Halálosztó Babgulyás: teljesen úgy tűnik, te bünteted magad ezekkel az arcokkal... vagy csak ihletnek kellenek?:D (2012.02.20. 00:55) Alapmű?
  • Halálosztó Babgulyás: Lassan alkesz leszel...:) (2012.02.19. 21:41) ...édesanyád..?
  • Halálosztó Babgulyás: ez egész jó lett! :) (2012.02.19. 21:35) Farsangi szörnyűségek

Címkék

Még mindig jeti

2012.02.21. 09:37 Iepi

Kétméteres Jeti koma szintén recycling mottóval tett szert rémjelmezére. A kettes számú jelmezes buliról, melyen részt vett, reggel elfogyasztott kávénk mellett tartott élménybeszámolót.

- Ez a szőrcucc, ez nagyon bejött. Ez tuti. Nem fáztam benne, a belső zsebében faszául elfér minden, és bár azt hinnéd, hogy bele lehet rohadni, nem úgy van, szellős, kellemes, remek viselet. Neked is bevált, nem? A hosszú lompos farkamról két ápolónőjelmezes picsával is sikerült szellemes csevegést folytatni, meg valamivel, ami birodalmi rohamosztagosnak volt öltözve, és nem tudom, hogy az nő volt-e. A Saca, az valami kibaszott jó bográcsost főzött, megint, ő egyszerűen képtelen elszúrni, iszonyú jó volt. Csak még jobb lett volna, ha nem babgulyást csinál, hanem mondjuk öhömöt inkább! Egyrészt csípett, mint az Ördög böffentése! De ez nem baj, az a jó, ha háromszor is! De hatott rendesen!

- Ha jól értem, most azt próbálod összegezni, hogy nagyszerűen sikerült a farhangi buli? - szúrtam közbe a kérdést társasági stílusban.

Erre leköpte az ingét a kávéval, miközben felröhögött.

- Az, bazmeg, farhangi buli!!! Az!!! Óhogyaza... remélem, van másik ingem a szekrényemben...

Levonta a tanulságot: reggel 9 előtt még nem vagyok ébren, viszont már hülye vagyok. De, odaseneki, avagy cipzárt rá.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cipzaros.blog.hu/api/trackback/id/tr444154199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása