HTML

Cipzáros blog szubjektíven a bármiről

Friss topikok

  • Iepi: Touring BMW, régebbi de hibátlan. (2012.02.24. 10:27) Gyalogosok!
  • Halálosztó Babgulyás: teljesen úgy tűnik, te bünteted magad ezekkel az arcokkal... vagy csak ihletnek kellenek?:D (2012.02.20. 00:55) Alapmű?
  • Halálosztó Babgulyás: Lassan alkesz leszel...:) (2012.02.19. 21:41) ...édesanyád..?
  • Halálosztó Babgulyás: ez egész jó lett! :) (2012.02.19. 21:35) Farsangi szörnyűségek

Címkék

Alapmű?

2012.01.29. 10:30 Iepi

Bige állta a szavát. Bekopogtatott az ajtómon a számára oly igen fontos film miatt. Kérdésemre, hogy hová is viszi és mikor akarja visszahozni - valódi, boltban vásárolt példány lévén a lemez, ezt fontos firtatni -, közölte, hogy "A Somához, és majd ha megnéztük." Azonban a menet álljon meg. Somáról szó se volt. Én őt nem ismerem. A dvd-lejátszóját se ismerem. És ha bedarálja a dvd-met..?

Így kötött ki Bige és az ő Somája az én tévém előtt, a kanapén, fél köbméter tortilla chips és néhány vödörnyi sör társaságában, elég értetlen arccal, hogy a chipshez miért nincs szósz. Megmondtam kereken: azért, mert Bige mindig leeszi magát és a bútorzatot, ha sörözni kezd, nekem pedig nincs kedvem szószt sikálni a kanapéból. Még a mozidarab megtekintése előtt tehát lezavartunk egy jó kis vitát, "mekkora egy suttyó paraszt vagy, hogy szósz nélkül rakod ide a chipset - te meg nem vagy szobatiszta, édes kicsi bogárkám..." témakörben. Végül leterítettük a kanapét lepedővel, majd elővettük a szószt, mert legyőzött a rutinjával - meg mert azt mondta, ha nem kap szószt, nem kapok sört. Ettől még kaphattam volna, mert legfeljebb kicsavarom a kezéből, de a magával hozott Soma sajnos két köbméter színhúsnak látszott, egyenletesen barnára sütve a szolikoporsó által - tudja a fene, én az ilyenekben nem bízom, hogy volna humorérzékük, ha valaki rámegy a csajukra, hogy megszerezze a Becks-t.

Soma azonban bizonyította, hogy van humora. Kisebb-nagyobb, humorosnak szánt megjegyzéseit két kézzel ontotta a társaságában lévő két nőnemű egyed okulására a film közben folyamatosan. 

- ...cingár. Csenevész. Madárcsontú. - Hangzott el a mozidarabban, mire Soma: Brillírozzál, hogy micsoda szókincsed van, he... - Te beszélsz..?  

Kardos doktor beszökken a Ladába rádiózni, mire Soma: Vetítsé', persze... Csak lekapod és beleszólsz, és minden fasza, mi?! Nem kellett pofozgatni előtte, hogy működjön már?! Vetítsé'... - Nyilván semmi nem működött akkoriban, te már csak tudod...

Vályiné rányomul Csöpire - Azért már, mekkora egy ribi ez a nő, csak mert magas meg széles, meg a másikat lealázza, hogy milyen béna... - Mondja ezt a fentebb leírt testalkatú Soma... 

P. Smith "barack"-t kér - Mi az, he, azt a pidgin angolságot, hát ki látott már ilyet?! - 80-as vagy mifrancos a film? Van kérdés? - És a sztár, aranyapám, az meg aszongya, bugyet... Hát hallottál már ekkorát, hogy bugyet, tündérmézeskalácsom?! - Nem, de hogy a "bugyet", az valami méret, ezzel most megleptél.

Ezek slaggal mosnak kocsit!!! - Biztos nem sterimót tologatott maga előtt a fagyiskocsiban az öreg, bizony.

Milyen ótvar régi Volvo az már!!! - Mikori az a film, ami szerinted "alapmű"? Dereng valami?

Hova szarjak, Csöpikém, hogy te rendszámról felismered a hajókat?! - Te Soma. Azt mondták már neked, hogy ez egy sztori amúgy..?

Nem szívesen találkoznék a taggal egy sötét sikátorban, ezt mondja a legüberebb gengszterhang a világba, erre a kis szerencsétlenre?! És nem röhögte el, aranyapám, nem röhögte el!!! - Örülök, hogy nem vígjátékot nézünk. Ha egy jó vígjátékot baltáznál el a konstans szövegeléseddel, akkor konkrétan a fejedbe húznám az üres Becks-es üvegemet, aranyapám...

Alkalmas. Ez milyen becenév bazmeg. He? Ez milyen név ez már?! - Ez, komám olyan, amilyet rád sose ragasztottak volna a jampik. 

Annyira tudtam, hogy majd a Csöpi elintézi, hogy egyen ez a szerencsétlen hülye, és bazmeg, hogy valami törköllyel kente meg a büfést, az olyan kurvaittülök!!! - BL-döntő élő közvetítésén ordibálsz-e minimum ugyanennyit? Mert ha nem, te bizony igen különös lény vagy, hogy egy százszor megnézett filmre így gerjedsz rá...

Engem nem annyira zavart. "Okulni" az "alapmű" megtekintéséből - amit már amúgy is láttam - nem nekem kellett. De hogy Bige se lett műveltebb, az is biztos...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cipzaros.blog.hu/api/trackback/id/tr853967648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Halálosztó Babgulyás 2012.02.20. 00:55:11

teljesen úgy tűnik, te bünteted magad ezekkel az arcokkal... vagy csak ihletnek kellenek?:D
süti beállítások módosítása